Oldal kiválasztása

Regisztráció

 

A Családi Napon a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

A helyszín korlátozott befogadóképessége miatt a REGISZTRÁCIÓT LEZÁRTUK!

 

2021. szeptember 25. (szombat)
10:00-16.30 között

Drivingcamp út 1.
2072 – Zsámbék

Ingyenes buszjárat

Az ingyenes buszjárat betelt!

Ingyenes buszjáratot indítunk a Déli pályaudvartól, a Vagon étterem elől.

Helyek csak korlátozott számban érhetők el. (40 fő).  A buszra a helyfoglalás a regisztrálás sorrendjében történik.

 

A busz indulása a Déli Pályaudvartól : 11:30-kor

Visszaindulás Zsámbékról: 16:30-kor

Covid információk:

A regisztrációnál kérjük vegyék figyelembe, hogy a rendezvény napján  a kormány aktuális rendelkezései a mérvadóak. Ha az aktuális szabályok előírják, csak védettségi igazolvánnyal rendelkező személyek tartózkodhatnak a helyszínen (kül- és/vagy beltéren egyaránt). Ilyen jellegű korlátozások nélkül természetesen oltást igazoló dokumentumok nélkül látogatható a rendezvény.

Amennyiben az érvényes rendelet előírja, a rendezvény szervezőjének, lebonyolítójának kötelessége és felelőssége elkérni a helyszínre érkezők védettségi igazolványát, illetve személyi igazolványát, mellyel résztvevő igazolni tudja, hogy védett a vírus ellen.

A regisztráció lezárult!

COVID INFORMÁCIÓK:

Az 5 tengelyen- biztos kézzel! rendezvény, és a hozzá kapcsolódó Családi nap, a mindenkori (a rendezvény időpontjában érvényes) járványügyi, egészségügyi protokoll betartásával kerül megrendezésre, melyről az adott esemény előtt tájékoztatást fogunk küldeni.
Felelős szervezőként számunkra versenyzőink és látogatóink egészsége és biztonsága a legfontosabb, ennek érdekében az Operatív Törzs, valamint az Országos Tisztifőorvos ajánlásai szerint számos intézkedést fogunk hozni.