drivingcamp Hungary, Zsámbék

Szeptember 24. (szombat) 10:00-16:30-ig

Galéria

Első a biztonság!

A tizedik jubileumi „5 tengelyen-biztos kézzel!” közlekedésbiztonsági és vezetéstechnikai kamionos verseny döntője a szurkolás mellett a biztonságos közlekedésről és a családokról is szól. Hiszen mindenkit vár valaki otthon!

Ingyenes, interaktív, szórakoztató és játékos programokkal várjuk egyaránt a gyerekeket és a felnőtteket is. Egy nap, amikor elkezdheted felkészíteni gyermekeidet a biztonságos közlekedésre!

Lessétek meg, milyen programok várnak rátok szeptember 24-én!

És, hogy ne felejtsd el, mikor lesz:

Szurkoljunk együtt!

A nemzetközi DAF Driver Challenge magyar előselejtezője

A versenyzők idén nem csupán a nettó 2 millió forint fődíjért mérkőznek meg egymással. Magyarország 2022-es legjobb kamionsofőrje képviselheti a hazai kollégáit a nemzetközi DAF Driver Challenge luxemburgi döntőjén 2023-ban!

Különleges vezetési élmény

A VR BlueFour – mozgóplatformos szimulátorral csak különleges járműveket vezethettek. Az interaktív, touch pad rendszerrel ellátott látványos mozgóplatformos szimulátorral a virtuális térben kalandozhattok. Öveket becsatolni, indulunk!

KRESZ pályák kicsiknek-nagyoknak

Az ORFK Országos Balesetmegelőzési Bizottsága idén sem hagy feladat nélkül titeket: ismerjétek meg a jobbkéz szabályt, adjatok elsőbbséget és álljatok meg a pirosnál! Kamatoztassátok tudásotokat a KRESZ pályán, valamint keressétek a Virtuális Világ kitelepülését!

Lufihajtogatás

Szeretnéd megtanulni, hogyan hajtogathatsz izgalmas lufi figurákat? Itt a lehetőség, hogy kipróbáld magad! Legyen az kis kutya, virágcsokor, vagy „fénykard”, a lehetőségek tárháza kimeríthetetlen.

UGRÁLÓVÁR

Minden év abszolút kedvence! A MOL Magyar Olaj- és Gázipari Nyrt. idén is lehetővé teszi a gyermekek számára az önfeledt móka lehetőségét! Az ugrálóvár minden családi nap alappillére!

Vészhelyzet élőben

Gyakran szirénázva, gyorsan hajtanak el mellettünk. Jól ismerjük őket kívülről, de milyenek belülről? Nézzetek be a mentőautók és más különleges járművek rejtett világába! Tudjátok hogyan kell újraéleszteni? Egészségügyi szakemberek jelenlétében megtanulhatjátok és gyakorolhatjátok ezt is!

Kézművességgel a közlekedésért

A legapróbb gyerekek számtalan játékon és kézműves foglalkoztató programon keresztül fedezhetik fel a közlekedést meghatározó eszközöket, járműveket és szereplőit. Nem elég korán kezdeni, a családi napon megtehetitek!

Ezen kívül arcfestés, csillámtetoválás, hajkréta is vár Rátok!

 

ÖRÖKÍTSÉTEK MEG!

Álljatok meg egy pillanatra a különleges járművek és a számtalan program között! A GreenBox technikával megörökíthetitek a családi nap legjobb pillanatait akár Disneyland-ből is. Éljen tovább az élmény emlékként is!

Regisztráljatok az ingyenes családi nappal és a versennyel kapcsolatos
legfrissebb információkért
(parkolási lehetőségek, esetleges programváltozás stb.)! 

 

 

Információk

A jubileumi tizedik „5 tengelyen-biztos kézzel!” verseny családi napja szeptember 24-én (szombat) 10 és 16 óra között látogatható.

 

Figyelem! Ne feledkezzetek meg az 5 tengelyen – biztos kézzel! közlekedésbiztonsági és vezetéstechnikai kamionos verseny döntőjének eredményhirdetéséről sem, ahol ismét gazdára talál a nettó 2 millió forint nyeremény!

Eredményhirdetés: 2022. szeptember 24. 16:00.

 

Ha megéheztek és megszomjaztok a szórakoztató programok közben, a helyszínen vár rátok:

Happy Churros

Popcorn Bártól a Perec pult

Mr. Pancake

Apja-Lánya Falodája hamburgerrel és lángossal

Amerikai Hot-dog

Mobil kávézó – Caffé Go

A pultoknál kizárólag kártyás fizetésre van lehetőség, a rendezvényen készpénzforgalom nincs!

Megértéseteket köszönjük előre is!

Helyszín
drivingcamp Hungary, Zsámbék
Dátum
2022. szeptember 24. (szombat)
Időpont
10:00-16:30 között