drivingcamp Hungary, Zsámbék

Szeptember 25. (szombat) 10:00-16:30 között

Galéria

Mi vár rád?

A kilencedik „5 tengelyen-biztos kézzel!” közlekedésbiztonsági és vezetéstechnikai kamionos verseny döntője a szurkolás mellett a közlekedésben résztvevők biztonságáról is szól. A főtámogatók,
a NiT Hungary és az ORFK Országos Balesetmegelőzési Bizottságának küldetésében a gyermekek és a felnőttek oktatása is fontos helyet foglal el. A családi nap a biztonságos közlekedés alapszabályainak megismertetésének és megtapasztalásának jegyében zajlik számos interaktív, játékos program segítségével.

Az előző években készült képeket itt nézheted meg!

És, hogy ne felejtsd el, mikor lesz:

Szurkoljunk együtt!

Az 5 tengelyen verseny döntője

Kíváncsi vagy Magyarország egyedülálló közlekedésbiztonsági és vezetéstechnikai versenyére, a továbbjutókra és az eddigi eredményekre? Látogass el a verseny oldalára, ahol minden aktuális információt megtalálsz.

Szimulátor

Mindenkit vár egy kaland!

A családi napon Te is átélheted egy interaktív, touchpad rendszerrel felvértezett, látványos mozgóplatformos szimulátor élményét, amely 4 fő részére számtalan játéklehetőséget biztosít kisebbeknek és nagyobbaknak egyaránt.

KRESZ-PÁLYA

A kis és nagy gyermekek biztonságos körülmények között ismerkedhetnek meg és gyakorolhatják a közlekedés alapszabályait hivatásos rendőrök felügyeletével.

Amikor az érzékeid vezetnek

Milyen lehet teljes sötétségben közlekedni, a mindennapokat megélni? A Láthatatlan Kiállítás interaktív programjaival megismerkedhetsz a látássérültek világával

UGRÁLÓVÁR

Minden év abszolút kedvence! A MOL Magyar Olaj- és Gázipari Nyrt. idén is lehetővé teszi a gyermekek számára az önfeledt móka lehetőségét! Az ugrálóvár minden családi nap alappillére!

Mentőautó,
speciális járművek

Gyakran szirénázva, gyorsan hajtanak el mellettünk. Az utakon, kívülről jól ismerjük őket, de milyenek belülről? Ismerd meg a mentőautók, valamint további különleges járművek rejtett világát! Gyakorold Te is az elsősegélynyújtást, újraélesztést egészségügyi szakemberek segítségével!

Kézműves és szórakoztató programok

A legapróbbak sem maradnak ki a közlekedésbiztonsági családi nap szórakoztató programjaiból. Kézműves foglalkozások keretében ismerkedhetnek meg a közlekedés alapvető és biztonságos normáival.

Információk

Induljatok menetrend szerinti buszunkkal Budapest – Déli pályaudvar – Vagon étterem elől, ami ugyanide ér vissza. A járat igénybevételéhez előregisztráció szükséges a korlátozott férőhelyszámok miatt. A pontos menetrend a regisztrációnál tekinthető meg >>>

 

Figyelem! Ne feledkezzetek meg az 5 tengelyen – biztos kézzel! közlekedésbiztonsági és vezetéstechnikai kamionos verseny döntőjének eredményhirdetéséről sem, ahol ismét gazdára talál a nettó 2 millió forint nyeremény!

Eredményhirdetés: 2021. szeptember 25. 16:00.

 

A programok mellett számos 5 tengelyenes ajándékcsomag vár Rátok, amelyeket a helyszínen vehettek át az étel és ital bónokkal együtt. Az ajándékcsomagok és kuponok korlátozott számban, a készlet erejéig állnak csak rendelkezésre, amiket a helyszínen található büfékocsiknál válthattok be.

Hogyan tudsz a bónokon felül vásárolni?  Szolgáltatóink lehetővé teszik mindenki számára a bankkártyás fizetéssel történő vásárlást.

Helyszín

drivingcamp Hungary, Zsámbék

Dátum

2021. szeptember 25. (szombat)

Időpont

10:00-16:30 között

Az 5 tengelyen-biztos kézzel! rendezvény, és a hozzá kapcsolódó Családi nap, a mindenkori (a rendezvény időpontjában érvényes) járványügyi, egészségügyi protokoll betartásával kerül megrendezésre, melyről az adott esemény előtt tájékoztatást fogunk küldeni.

Felelős szervezőként számunkra versenyzőink és látogatóink egészsége és biztonsága a legfontosabb, ennek érdekében az Operatív Törzs, valamint az Országos Tisztifőorvos ajánlásai szerint számos intézkedést fogunk hozni.

Főszervező:

NiT Hungary
1108 Budapest, Újhegyi út 3/a.
Tel.: +36 (30) 547 83 60

E-mail: info @ 5tengelyen.hu